عنوان : دستان شفابخش متخصصین خیر سلامت به یاری مردم كم درآمد قلعه چنعان آمد.
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۴

به گزارش روابط عمومی5 شنبه ،دوازده اسفندماه، شبکه بهداشت و درمان شهرستان کارون با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان  مهندس معلم، رییس مرکز بهداشت مهندس موسوی، باهمکاری ناحیه مقاومت بسیج کارون،  قرارگاه محرومیت زدایی حضرت ابوالفضل (ع)، موسسه خیریه حب الرسول و تیم اعزامی پزشکان کانون فرهیختگان شاهد، اقدام به ویزیت رایگان مردم بی بضاعت و کم درآمد در مرکز سلامت روستایی قلعه چنعان نمودند.

فرماندار شهرستان دکتر خنفری که به این برنامه دعوت شده بود با چند تن از مردم روستا صحبت نمود.فرماندار شهرستان ،ضمن تقدیر از این کار بزرگ و جهادی ، برای مردم این شهرستان ابراز خرسندی نمود و ادامه این حرکت جهادی را از درگاه خداوند مسئلت نمود.

مهندس معلم گفت: این برنامه از ساعت 8 صبح لغایت 13  بطول انجامید.گروه پزشکی کانون فرهیختگان که شامل متخصصن و فوق تخصص مجرب می باشند که تمامی پزشکان از خانواده معظم و معزز شاهد می باشند در یک حرکت جهادی  حدود 500 بیمار در تخصص های مختلف اطفال، داخلی، قلب و عروق، ارتوپدی، گوش و حلق و بینی، مغز و اعصاب،اورلوژی ، ویزیت نمودند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان کارون افزود: بیماران علاوه بر ویزیت رایگان ، داروی رایگان نیز دریافت نمودند. همچنین نوارقلب، عکس های رادیو لوژی ،سونوگرافی بطور رایگان جهت بیماران انجام شد.

مهندس موسوی رییس مرکز بهداشت شهرستان کارون نیز از اعزام کارشناسان ستادی این مرکز به قلعه چنعان جهت مشاوره و آموزش مردم خبر داد.

مهندس موسوی خاطر نشان کرد: درکنار ویزیت رایگان پزشکی، خدمات مشاوره تغذیه در کنار پزشک متخصص داخلی و از کارشناس واحد سلامت روان درکنار پزشک متخصص مغز و اعصاب بهره بردیم.کارشناس سلامت پیشگیری و مبارزه با بیماریها نیزبا توزیع  پمفلت های آموزشی در خصوص بیماریهای فصلی و دیابت ، ارتقاء سواد مردم را در بر داشت.