عنوان : جلسه آموزشی دستورالعمل نسخه 17 بیمه روستایی و تفاهم نامه سال 95 در شبكه بهداشت و درمان شهرستان كارون برگزار گردید .
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۶

به گزارش روابط عمومی چهاردهم اسفندماه جلسه آموزشی دستورالعمل نسخه 17 بیمه روستایی و تفاهم نامه سال 95 بیمه روستاییان با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان مهندس معلم ، رئیس مرکز بهداشت مهندس موسوی ، مسئول واحد توسعه شبکه معرفیان پور ، پزشکان و ماماهای تیم سلامت ، دندانپزشکان شاغل در برنامه بیمه روستایی ، مسئول امور آزمایشگاهها و مسئول آزمایشگاه خصوصی طرف قرارداد بیمه روستایی ، مسئول انبار دارویی شهرستان و مسئول امور اداری در دفتر مدیریت برگزار گردید .

مهندس معلم ضمن خوش آمد گویی به مدعوین ،در مورد بودجه و اعتبارات برنامه بیمه روستایی در سال 95 و مکانیسم پرداخت کارکنان تیم سلامت و کسورات ایجاد شده در برنامه و راه حل های رفع این کسورات صحبت نمود.

مهندس موسوی نسب رییس مرکز بهداشت ، در خصوص عملکرد تیم های سلامت و هماهنگی بهتر تیم ها با واحد توسعه شبکه در جهت کاهش کسورات احتمالی توضیحات لازم ارایه نمود.

معرفیان پور  درمورد سایر فصل های دستورالعمل نسخه 17 بیمه روستایی مطالب آموزشی ارایه داد.