عنوان : اولین جلسه شورای بهورزی از دور دوم در مركز بهداشت شهرستان كارون برگزار شد
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۶

جلسه شورای بهورزی مورخ پانزده اسفندما شبکه با حضور رییس مرکز بهداشت  مهندس موسوی ، مسئول توسععه شبکه معرفیان پور ، مسئول امور مالی ومسئول امور اداری و کارشناس بهورزی و نماینده و اعضای شورای بهورزی مرکز بهداشت در دفتر مدیریت برگزار گردید .

مهندس موسوی در خصوص اهمیت بحث شورای بهورزی و نحوه برگزاری جلسات به صورت منظم و با هدف بررسی و مسائل مشکلات بهورزان صحبت نمود.

معرفیان پور در خصوص عملکرد و شاخص های برنامه سامانه سیب بهورزان تحت پوشش و بیان مشکلات به صورتی که در شبکه بهداشت قابل حل باشندتوضیحات لازم ارایه نمود.

درپایان نماینده های بهورزان به طرح مسائل و مشکلات پرداخته و در حضور مسئولین امور مالی و اداری با دستور رییس  مرکز بهداشت مصوباتی جهت رفع مشکلات  پیشنهاد گردید .