عنوان : كمیته نظارت وهماهنگی التور شهرستان برگزار شد
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۵

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کارون در راستای برنامه ریزی و ایجاد هماهنگی و با توجه به نزدیک شدن به پیک التور، جلسه ای  با حضور مدیرشبکه بهداشت وردمان کارون مهندس معلم، رییس مرکز بهداشت مهندس موسوی نسب، مسئول واحد پیشگیری از بیماریها مهندس رستگار،  مسئولین واحدهای ستادمرکز بهداشت  و مسئول آزمایشگاه در دفتر مدیریت مرکز بهداشت شهرستان کارون برگزار شد.

مهندس معلم در زمینه اهمیت برگزاری  به موقع کمیته التور ستاد شهرستان  و مراکز خدمات سلامت و کمیته برون بخشی  تاکید نمود و گفت:  با توجه به شرایط آب و هوایی  استان خوزستان،  احتمالا پیک اول  التور امسال طولانی تر خواهد بود و به همین دلیل  نیاز است شورای ارتقاء سلامت و ارزیابی عملکرد التور مدیران شهرستان به طور منظم انجام گردد.

رئیس مرکز بهداشت گفت: با توجه به عملکرد مقایسه ایی 11 ماهه التور سال 95 با سال های گذشته ، نیاز به مداخلات موثر می باشد.

مهندس موسوی تصریح کرد: انجام آهک پاشی و لایروبی جوی های روباز فاضلاب توسط شهرداری و بخشداری های شهرستان،  نظارت بر سرویس های بهداشتی مدارس ، مخازن ذخیره آب، بوفه ها و آبدارخانه مدارس تحت پوشش شهرستان، کدگذاری خودروهای سیار فروش آب تصفیه به منظور شناسایی و نظارت بر عملکرد آنها توسط اداره آبفا و آبفار ، صنعت و معدن،  نظارت مستمربر نحوه کلر سنجی آب تولیدی واحدهای آب شیرین کن ، از اهم برنامه های مرکز بهداشت می باشد.