عنوان : نشست هم اندیشی بررسی معضلات بهداشتی و زیست محیطی شهرستان
 ۱۳۹۶/۰۴/۰۴

به گزارش روابط عمومی شهرستان کارون،24 خردادماه،جلسه بررسی موضوعات بهداشتی و زیست محیطی شهرستان با اولویت پیشگیری ازبیماری CCHF با حضورمعاون دادستان خلفیان، فرمانداردکترخنفری، مدیرشبکه بهداشت ودرمان مهندس معلم وسرپرست مرکز بهداشت مهندس موسوی نسب، فرمانده نیروی انتظامی شهرستان سرگرد مطهری نژاد، شهردارشهرکوت عبداله دکترغزی ورئیس اداره دامپزشکی دکتر علیدادی درمحل دفتر معاونت دادستانی مجتمع قضایی باهنر تشکیل گردید .

طی این جلسه معاون محترم دادستان بر اهمیت پیگیری ورفع مشکلات بهداشتی وزیست محیطی شهرستان توسط ارگانهای ذیربط تأکید بسزایی نمود.

پس از آن دکتر علیدادی در خصوص معرفی بیماری CCHF  ( تب خونریزی دهنده کنگو ) و راههای انتقال آن به انسان وروش ها پیشگیری از این بیماری و مقابله باآن مطالب مهم و اساسی را ارائه نمود.وی مهمترین دغدغه دامپزشکی را جمع آوری عرضه کنندگان فروش دام زنده و جلوگیری از عرضه کشتار غیر مجاز در بازارچه های درویشیه و قلعه چنعان و کوی شریعتی 1 و 2 بیان نمود.

در ادامه دکتر خنفری اهمیت رسیدگی و ساماندهی به بازارچه درویشیه و ایجاد میدان عرضه دام زنده در شهرستان را مهم دانست.

مهندس معلم به بیان مشکلات و معضلات بهداشتی و زیر ساختی منطقه از جمله کشتار غیر مجاز دام و عرضه فراورده های دامی در معابر ولزوم ساماندهی قصابان دوره گرد وفروشندگان غیر مجاز دام و مرغ زنده پرداخت.

در پایان نیزدکتر غزی نیزهمکاری شهرداری کوت عبداله در زمینه رفع معضلات بهداشتی منطقه از جمله مبارزه با این بیماری اعلام نمود.