عنوان : چهارمین جلسه كمیته التور شهرستان كارون برگزارشد.
 ۱۳۹۶/۰۴/۰۴

به گزارش روابط عمومی شهرستان کارون، دوم تیرماه، درراستای اهمیت پیشگیری از بیماری التور چهارمین جلسه کمیته با حضور مدیرشبکه بهداشت ودرمان شهرستان، همکاران ستادی،مسئولین مراکزسلامت وکارشناسان مراکزدر دفترمدیریت این شهرستان برگزار گردید.

درابتدای جلسه،مهندس معلم ضمن خوشامد گویی به همکاران به بیان مشکلات موجود باتوجه به زیرساختهای نامناسب شهرستان  جهت بروز بیماریهای روده ای با اولویت التورنمود.

مدیرشبکه، بردومنطقه بحرانی شهرستان، واقع در روستای قلعه چنعان (کوی امام حسین) وکوی شهید عباسپور که در اولویت برنامه کارشناسان پیشگیری وبهداشت محیط هستند تاکید بسیاری نمود.

ودرادامه،کارشناس مسئول مبارزه بابیماریها وبهداشت محیط شهرستان گزارشی از عملکرد واحدهای خود رامربوط به بیماریهای منتقله از آب وغذا ارائه دادند.