عنوان : اجرای برنامه پذیرش متمركز مراكزسلامت شهرستان كارون
 ۱۳۹۶/۰۴/۱۳

به گزارش روابط عمومی شهرستان کارون، مهندس معلم مدیرشبکه ازاجرای برنامه پذیرش متمرکز مراکزسلامت شهرستان خبرداد.

مهندس معلم گفت:شبکه بهداشت و درمان کارون،به دلیل تعدد واحد های پذیرش مراکز سلامت و همچنین بعد مسافت آنها ،برای گزارش گیری آنلاین و نظارت دقیق بر واحد های تابعه بامشکلاتی روبروبوده است.جهت رفع مشکلات مربوطه،تیم کارشناسی، باحضورمدیرمالی دانشگاه مهندس سلحشور، مسئول امورمالی شهرستان،کارشناسان واحد درآمد، کارشناس مسئول انفورماتیک، در خصوص متمرکز نمودن سیستم پذیرش مراکز سلامت شهرستان تشکیل گردید.

معلم افزود:دراین جلسه،پس از بحث و تبادل نظر،استفاده ازشرکت مجری و پشتیبان نرم افزار پذیرش و داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی دردستورکار قرار گرفت، ومقررشد که شرکت مجری،برنامه نویسی  طبق نظر کارشناسان حوزه درآمد و آی تی این شبکه نماید.

مدیرشبکه بهداشت و درمان کارون تصریح کرد:اجرا و گزارش های خروجی و برآیند عملیاتی نمودن این امر، موجب ارتقا کیفیت عملکرد، نظارت دقیق، تجمیع آنلاین اطلاعات ثبت شده  و در نتیجه افزایش سرعت در ارائه گزارشات و در نهایت افزایش درآمد و کاهش کسورات توسط سازمان های بیمه گر شده است.

وی اظهارنمود: در این سیستم واحد های پذیرش مرکز بهداشت کوت عبدالله، چمران، ابوناگه، قلعه چنان، غزاویه بزرگ، جنگیه و شیرین شهر به صورت تجمیعی و تحت شبکه قرار گرفته است. در این سیستم دسترسی به اطلاعات ثبت شده بیماران پذیرش شده، گزارش گیری روزانه و ماهیانه درآمدی به صورت متمرکز و آنلاین می باشد.