عنوان : مهندس معلم:خودمراقبتی گامی بلند برای توانمند سازی مردم شهرستان
 ۱۳۹۶/۰۴/۱۴

به گزارش روابط عمومی شهرستان کارون، مهندس معلم،مدیرشبکه بهداشت و درمان کارون،با اشاره به تلاشهای متعهدانه کلیه کارکنان این شبکه،در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت، گفت:درحوزه بهداشت،دارای15 برنامه اصلی، و10پروژه پشتیبان،می ‌‌‌‌‌‌‌باشد. که برنامه ملی ترویج خودمراقبتی به عنوان پنجمین برنامه ملی تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت می باشد .در این رویکرد هدف از خودمراقبتی فردی، تربیت یک نفر سفیر سلامت به ازای هر خانوار است. سفیر سلامت فردیست از اعضای خانواده که بطور داوطلبانه آموخته های ما را به اطرافیان و خانواده خود انتـقال می دهد.

مهندس معلم افزود: امروزه با توجه به تغییر الگوی بیماریها از واگیر به             غیر واگیرو ازدرمان قطعی بیماریها، به کنترل بیماریها، نقش مردم در مراقبت    از خود وخانواده برای داشتن یک زندگی سالم بسیار اهمیت دارد.

مدیرشبکه بهداشت و درمان کارون ادامه داد: با شروع طرح تحول نظام سلامت  در شهرستان کارون تا کنون 4823 سفیر سلامت فردی، 606 نفر عضو گروه خودیار و86 مدرسه حامی سلامت شناسایی وآموزش های لازم درخصوص توانمند سازی سفیران سلامت داده شده است.

از سال 95 تا کنون تعداد 4401کتاب خودمراقبتی در ناخوشی های جزئی و2700 کتاب خطرسنجی جهت سفیران سلامت فردی  توزیع شدکه استقبال مردم شهرستان از کتاب خودمراقبتی تحسین آمیز بوده است با آموزش سفیران سلامت شاهدارتقاءسطح سواد سلامت مردم شهرستان در سالهای آتی خواهیم بود.