رو عنوان : توسط مهندس معلم مدیرشبکه بهداشت و درمان شهرستان کارون صورت گرفت
عنوان : تقدیر از كاركنان مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۱

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کارون، شنبه هفدهم تیرماه، مهندس مهران معلم مدیرشبکه جهت‌تقدیرازکارکنان روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دراین حوزه، حضور پیدا کرد که پس از دیداربا مهندس اورکی،مدیرروابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، با اهداء لوح سپاس، از زحمات وی و کارشناسان این حوزه، تقدیر وتشکر نمود.

متن لوح تقدیر اهدایی بدین شرح می باشد:

جناب آقای  مهندس مجتبی اورکی

مدیر محترم روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

با سلام و احترام

دنیای امروز، دنیای ارتباطات است و نقش اصحاب خبر و رسانه به عنوان مشعل داران توسعه آگاهی که با به‌کارگیری هنر، مهارت، تدبیر و دانش خود، فضایی سالم برای اطلاع رسانی شفاف و ارتباطات اثربخش بین مردم و سازمان‌ها را فراهم می‌کنند، انکار ناپذیر بوده و قابل تقدیر می‌باشد .

نامگذاری 27 اردیبهشت‌ماه به نام روز روابط عمومی، بهانه‌ای است تا نقش و جایگاه این هنر و فن را به عنوان هنرهشتم یادآور شویم و دستاوردهای تلاشگران خانواده بزرگ ارتباطات را ارج نهیم. ضمن تشکر و قدردانی از زحمات صمیمانه شما، این  لوح سپاس  تقدیم ‌‌‌حضورتان می گردد.

از خداوند بلند مرتبه برای حضرتعالی توفیقات روزافزون در جهت اعتلای امر مقدس اطلاع رسانی، مسئلت می نمایم.

مهندس مهران معلم

مدیرشبکه بهداشت و درمان شهرستان کارون