عنوان : نشست مدیرشبكه بهداشت و درمان شهرستان با كارشناسان سلامت محیط
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۴

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کارون، در این نشست که دوشنبه هجدهم تیرماه، نشستی‌‌‌‌‌باحضورمدیرشبکه‌‌‌‌‌ و کلیه کارشناسان بهداشت محیط در سالن جلسات مدیریت شبکه برگزار شد مهندس مهران معلم ضمن تقدیر از زحمات پرسنل خدوم و زحمت کش بهداشت محیط از زمان شکل گیری و تفکیک این شهرستان ، خواستارتلاش مجدانه همکاران در پیگیری وگزارش سریع معضلات بهداشتی منطقه بخصوص در پیک التور شد .

وی درادامه، برگزاری جلسه ای با عنوان تحلیل عملکرد یکسال اخیر بهداشت محیط جهت برنامه ریزی بهتر و موثر تر جهت ارتقاء و پیشبرد اهداف بهداشت محیطی بر اساس برنامه عملیاتی را درراس برنامه ها قلمداد کرد.

مدیر شبکه بهداشت ودرمان کارون درپایان، اذعان داشت هدف ما، تامین سلامت آحاد مردم از طریق کنترل عوامل تاثیر گذار بر کاهش کمیت و کیفیت سطح بهداشت جامعه نظیر آب ، فاضلاب ، پسماند وسایرمسائل بهداشتی است.