عنوان : همایش هفته ملی جمعیت در مركز بهداشت شهرستان كارون
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۵

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کارون، یکشنبه هیجدهم تیرماه، همایش سلامت خانواده وتعالی جمعیت با حضور مدیرشبکه مهندس مهران معلم، رئیس اداره ثبت احوال خیری، مسئولین ادارات شهرستان، کارکنان مراکز سلامت، پزشکان، سفیران سلامت، در سالن اجتماعات  مرکز بهداشت شهرستان کارون برگزار گردید.

مدیرشبکه درخصوص سیاست های جمعیتی سخنرانی نمود و اذعان داشت این همایش به  منظور تحقیق و تبادل نظر در خصوص فرزندآوری وپیشگیری از سالخوردگی جمعیت برگزار شده است.

رییس اداره ثبت احوال گفت: ثبت وقایع حیاتی،تولید و انتشارآمارانسانی، تحولات جمعیتی، هماهنگی با دفاتر ثبت ازدواج و طلاق از جمله وظایف ثبت احوال می باشد.

در پایان توسط مسئولین واحدهای سلامت خانواده و آموزش سلامت آمارهای جمعیتی شهرستان وشاخص های مربوطه مورد نقد وبررسی قرارگرفت وراهکارهایی جهت ارتقاء کیفی وکمی شاخص های فرزند آوری ارائه گردید.