عنوان : پروژ های آماده افتتاح گرامیداشت هفته دولت
 ۱۳۹۶/۰۵/۳۰

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کارون، مهندس معلم مدیر شبکه ، از افتتاح پروژ های این شهرستان در گرامیداشت هفته دولت سخن گفت.

معلم افزود:در دولت تدبیر و امید توجه ویژه ای به حوزه سلامت آحاد مردم شده است و در این راستا تلاش های مستمر و خستگی ناپذیر این شبکه باعث شده که دراین روزهای گرامی، افتتاح پروژه هایی نظیر ساخت و تجهییز خانه بهداشت مظفریه با هزینه ای بالغ بر1200.000.000 ریال ،تجهییز واحد دندانپزشکی مرکز سلامت شماره 2 کوی شهید چمران با هزینه ای بالغ بر  4500.000.000ریال، ساخت سالن اجتماعات شبکه که موجب آموزش  بهتر و بیشتر کارکنان این شبکه شده است،مبلغی بالغ بر1000.000.000 هزینه کرد داشته است.

همچنین ایجاد پایگاه سلامت چمران، ساخت خانه بهداشت چمیان از جمله پروؤه های عمرانی حال حاضر است.