عنوان : تقدیر از ایثارگران شبكه بهداشت و درمان كارون
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۸

به گزارش روابط عمومی، شنبه 4 شهریور ماه، با حضور مدیر شبکه مهندس مهران معلم، رییس مرکز بهداشت مهندس موسوی نسب، مسئولین و کارشناسان ستادی از کارکنان ایثارگرشبکه در سالن اجتماعات مدیریت تقدیر بعمل آمد.

مهندس معلم گفت: رزمندگان دلیر، راسخ، شجاع و ایثار گرکه دفاعی غیورانه از اسلام و جمهوری اسلامی ایران داشتند، اسلام و ملت عزیز ایران را سرافراز کرده و شوق فداکاری سرشار از معرفت فروزان و درخشان را در قلبها و جانها هویدا ساختند.با جهانی مشحون از مباهات،به همت و  تلاشهای بی شایبه ی شما که رمز عزت و عظمت، استقلال، سعادت، سیادت و همان جهادفداکارانه است را تبریک عرض نموده و به رسم اکرام و احترام ، لوح سپاس تقدیم حضور ایثارگرانه شما می گردد.با امیدبه اینکه مهر وجودتان همواره پوینده، پاینده و تابنده باشد و گامهایتان راسخ و استوار به سوی بهروزی و پیروزی رهنمون گردد.