عنوان : رونمایی از 6 پروژه طرح تحول نظام سلامت در هفته دولت
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۸

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کارون، سه شنبه 7 شهریورماه،از واحد دندانپزشکی مرکز سلامت شماره 2، خانه بهداشت مظفریه، سالن اجتماعات شبکه، باحضور فرمانداردکترخنفری، مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهوازمهندس مرادی، مدیرشبکه مهندس مهران معلم، رئیس مرکز بهداشت مهندس موسوی نسب و جمعی از روسای ادارات، شوراها و دهیاران رونمایی شد.

درادامه، کلنگ زنی خانه بهداشت چمیان، پایگاه سلامت شهید چمران و کوی شهیدمحسن انجام گرفت.

مهندس معلم درحاشیه این مراسم، ضمن تسلیت به مناسبت شهادت امام محمدباقر(ع) وتکریم هفته دولت، گفت: خداراشاکریم که بواسطه استقراردولت تدبیر وامید که سلامتی را به حق در اولویت برنامه های خدمات رسانی قرار داد و منشاء تحولات بزرگی درحوزه بهداشت و درمان کشورگردید.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کارون افزود: ارتقاء شاخص های بیمارستانی و اجرای بسته های خدمتی در حوزه بهداشت، ساخت ، راه اندازی دهها خانه بهداشت، پایگاه سلامت و مراکز سلامت روستایی، شهری و استقرارپروژه مهم سامانه یکپارچه بهداشت و ثبت الکترونیک خدمات سلامت مردم، حوزه عملکرد اجرایی واحدهای بهداشتی را به فاز جدیدی وارد نمود.

معلم تصریح کرد: شهرستان کارون با حمایت رئیس دانشگاه،گامی بسوی ایجاد عدالت در دسترسی به خدمات سلامت، حفاظت مالی مردم، ونیز ارتقای کیفیت خدمات نهاد.تجهییز، تعمیر و بهبود استاندارد واحدهای بهداشتی، درمانی و جذب 44 مراقب سلامت جهت پیگیری فعال گروه های هدف جامعه مثال های روشنی از این طرح می باشد.

در پایان، معلم با اشاره به افزایش واحد های دندانپزشکی مراکز سلامت از یک واحد به 7 واحد،ابراز خرسندی نمود که با دسترسی راحتتر مردم به خدمات دندانپزشکی باعث کاهش بیماریهای مرتبط با سلامت دهان و دندان و کاهش هزینه های درمانی خواهد شد.

گفتنی است واحد دندانپزشکی مرکز سلامت شماره 2،اعتباری بالغ بر450000000ریال، خانه بهداشت مظفریه  اعتباری بالغ بر1200000000، سالن اجتماعات شبکه، اعتباری بالغ بر 1000000000ریال در برداشت.