عنوان : مراسم تقدیر از بهورزان شهرستان كارون
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۵

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کارون، 14 شهریورماه مراسم گرامیداشت بهورزان با حضور مدیرشبکه مهندس مهران معلم، رئیس مرکز بهداشت مهندس موسوی نسب، مدیر آموزشگاه بهورزی رئوفی ،مسئولین ادارات ، مدرس دانشگاه حجه الاسلام موسوی والا و بهورزان درسالن اجتماعات شبکه برگزار شد.

مهندس معلم ضمن خوشامد به میهمانان و تبریک اعیاداسلامی ، مصادف شدن روز بهورز رابااین اعیادخوش یمنی تلقی نمود و گفت: 12 شهریور سال 1363 وزارت بهداشت، با هدف کمک رسانی بیشتر به بیماران روستایی و تحقق اهداف مقدس انقلاب اسلامی مبنی برفقرزدایی از روستاها اقدام به تاسیس خانه های بهداشت نمود و تربیت بهورز شروع شد.

درادامه مدیر شبکه افزود: امیدوارم با  اتکال به حضرت سبحان ضمن ارتباط گسترده با اقشار مختلف مردم ، شاخص های بهداشتی را با رعایت کیفیت و با ارایه خدمات شایسته ، سلامت و سعادت را به مردم عزیز این شهرستان هدیه نمایید و در وظایف خطیر و گسترده ، بیش از پیش موفق باشید.

مراسم با معرفی بهورزان نمونه و اهداء لوح سپاس به بهورزان شهرستان، به پایان رسید.