عنوان : گزارش عملكرد واحد درآمد شبكه بهداشت و درمان كارون
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۹

مهندس مهران معلم مدیرشبکه بهداشت و درمان شبکه بهداشت درخصوص سیستم نظارت آنلاین پذیرش مراکز سلامت گفت:افزایش درآمد شبکه های بهداشتی و درمانی خصوصا در مناطق محروم روستایی موجب افزایش خدمات رسانی و ارتقا عملکرد واحد های تابعه خواهد شد .

معلم افزود: با توجه به محرومیت بالای مناطق روستایی شهرستان ها و مناطق تحت پوشش شبکه های بهداشت و درمان، ارائه خدمات مربوطه را با چالش های زیربنایی فراوان روبرو ساخته. یکی از پایه های توسعه زیربنایی شبکه های بهداشت و درمان، افزایش نرخ درآمدی و کاهش هزینه های غیر ضروری است، به همین منظور ایده ها و طرح هایی که بتوانند روی این موارد اثر گذار باشند مورد توجه و اجرای آنها در اولویت قرار خواهند گرفت .

مدتی است که با راه اندازی سیستم نظارت آنلاین پذیرش مراکز سلامت شبکه بهداشت و درمان کارون امید به افزایش درآمد زنده شد. پس از گذشت سه ماه از راه اندازی این سیستم ، نظارت انلاین بر ۷ مرکزسلامت تابعه و بامسافت زیاد (حدود ۳۰ کیلومتر در برخی از مراکز) ممکن شد.

همچنین، افزایش ۲۵ درصدی درآمد نقدی، کاهش هزینه های رفت و آمد، حذف گزارش های کاغذی و در نتیجه کاهش هزینه های چاپ و تکثیر بخشی از مزایای استفاده از این سیستم بوده است .

امید است تا با ارائه و اجرای ایده هایی جدید بتوان هزینه های مالی را کاهش و با افزایش درآمد و توسعه نیرو های انسانی و امکانات سخت افزاری خدمات بهداشتی را ارتقا داده و شعار پیشگری بهتر از درمان است" را تحقق بخشد.