رو عنوان : از سوی استانداری و مرکزبهداشت استان
عنوان : شهرستان كارون، شهرستان پیشگام جهت اجرای طرح امنیت غذایی شد.
 ۱۳۹۶/۰۶/۲۰

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کارون، شهرستان کارون از سوی استانداری و مرکزبهداشت استان، شهرستان پیشگام دراجرای طرح امنیت غذایی شد.

این طرح ، باحضورمدیر کل امور اجتماعی استانداری دکتر کریمی کیا،،واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشتی صاحبدل،مدیر شبکه بهداشت درمان مهندس مهران معلم، رئیس مرکز بهداشت مهندس موسوی، واحد بهبود تغذیه شهرستان باقری و انجمن مردم نهاد (NGO ) برگزار می گردد.

مهندس معلم گفت: این طرح که بصورت دومرحله ای درحال اجراست، شامل پرسشگری بر اساس پرسشنامه بررسی آگاهی ،نگرش و عملکرد تغذیه ای خانوارهای شهری و روستایی در مناطق منتخب و ثبت وضعیت امنیت غذایی خانوارها بصورت آنلاین در سامانه ملی امنیت غذا و تغذیه (سما) بود.

مرحله بعدی،پس از تجزیه تحلیل داده های دریافتی و استخراج نیاز های آموزشی و شناسایی خانوارهای نا امن غذایی، مداخلاتی از جمله برگزاری کلاس های آموزشی توسط کارشناسان تغذیه و ارائه بسته های غذایی به آنها در حال انجام می باشد.