رو عنوان : باشروع سال تحصیلی جدید
عنوان : تشریح عملكرد فعالیتهای بهداشت مدارس شهرستان
 ۱۳۹۶/۰۶/۲۲

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کارون، سه شنبه 21 شهریورماه، نشست مشترک باحضورفرماندار دکترخنفری، رئیس مرکز بهداشت مهندس موسوی نسب، کارشناس برنامه سلامت مدارس وجوانان صابری، مسئولین سایرادارت درخصوص فعالیتهای بهداشتی مرکز بهداشت برگزار شد.

دراین جلسه مهندس موسوی، درخصوص فعالیتهای بهداشت محیط مدارس، تمییز کردن مخازن ذخیره آب مدارس، فلورایدتراپی دندان های کلیه دانش آموزان مدارس ابتدایی شهر و روستاهای شهرستان در دو نوبت، همچنین مکمل یاری قرص آهن درمدارس دخترانه صحبت نمود.

مهندس موسوی افزود: برنامه پیشگیری و کنترل پدیکلوزیس باشروع سال تحصیلی، درکلیه مدارس انجام می شود و مبتلایان، تحت درمان قرار می گیرند.

هدف از اجرای این برنامه ها که بصورت ملی درکل کشور اجرا می شود، ارتقاء سطح سلامت دانش آموزان و افزایش کارایی آنها در دوره تحصیل می باشد.

موسوی در ادامه گفت: در برنامه های طرح تحول نظام سلامت، بطور متوالی دوسالی است که برنامه مکمل یاری ویتامین D  جهت دانش آموزان متوسطه دوره اول و دوره دوم در دو گروه جنسی درحال اجراست.

درپایان رئیس مرکز بهداشت به معاینات دانش آموزان در سال تحصیلی جدید اشاره نمود و تصریح کرد :در سال تحصیلی جدید، دانش آموزان پایه اول، چهارم، هفتم و دهم مورد معاینات پزشک و غیرپزشک قرار خواهند گرفت.