عنوان : كارگاه دیابت در شهرستان كارون برگزار شد
 ۱۳۹۷/۰۸/۳۰

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کارون، سه شنبه 28 آبانماه97، کارگاه آموزشی پیشگیری از دیابت در مدرسه متوسطه دوره اول دخترانه بنت الهدی برگزار شد.

این کارگاه که به همت هیئت ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضاء شهرستان، اداره آموزش و پرورش و شبکه بهداشت و درمان کارون تشکیل شده بود با سخنرانی مدرس دکتر عبداللهی مدرس کشوری در خصوص بیماری دیابت صورت گرفت.

در ادامه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دکتر مشکورنیا درخصوص بیماریهای واگیر وغیر واگیرتوضیحاتی ارایه نمود.دکترمشکورنیا گفت: درحال حاضر بیماری های غیر واگیر به دلیل شیوع زیاد در اولویت قرار گرفتند و بیماری نظیر دیابت، به بیماری خاموش معروف است و علامت آن، بی علامتی است، شناسایی سریعتراین بیماری، مراقبت بهنگام و درمان، کیفیت زندگی افراد را بهبود بخشیده و باعث افزایش طول عمر می شود.

مشکورنیا به دانش آموزان تاکید نمود که از دو سم سفید شکر ونمک پرهیز کنید و با مصرف مناسب نمک، فشارخون خود را کنترل نمایید.

در پایان دکتر مشکورنیا  همه جامعه شهری و روستایی شهرستان را به مراکز سلامت نزدیک محل زندگی خود جهت ارزیابی وضعیت سلامت خود و دریافت خدمات رایگان طبق بسته های خدمتی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی  دعوت نمود.

تمامی حقوق این سایت متعلق به شبکه بهداشت و درمان شهرستان کارون می باشد